Personlig födelsetavla / doptavla

födelsetavlor webshop

En personlig födelsetavla / doptavla är en uppskattad doppresent och perfekt som gåva till den nyfödda. Det är populärt att ge bort någonting till bebisens nya rum och våra trendiga tavlor är inte bara en rolig inredningsdetalj till barnrummet utan även ett fint minne som innehåller barnets födelseuppgifter. Det finns flera olika motiv att välja mellan och vi hoppas att du hittar något passande i vårt utbud. I mån av tid kan vi även designa helt unika tavlor efter dina egna idéer och önskemål – hör bara av dig till oss! Det går naturligtvis bra att få våra doptavlor som vanliga barntavlor helt utan födelseuppgifter.

Uppgifter vid beställning
När du gör en beställning behöver vi veta barnets uppgifter såsom namn, vikt, längd, födelsedatum och i vissa fall även födelsetid. Du kan ange dessa uppgifter i meddelanderutan i kassan. Var noga med att stava rätt och kolla gärna uppgifterna en extra gång innan du beställer, eftersom kundanpassade tavlor är undantagna från bytes- och ångerrätten.

Tänk på…
…att utseendet på din färdiga tavla kan skilja sig från produktbilden beroende på hur barnets uppgifter ser ut, t.ex. namnets längd. Vi försöker självklart alltid att få en bra balans i bilden genom att placera barnets uppgifter på ett bra sätt. Färgerna på din skärm kan skilja sig lite från verkligheten beroende på hur väl din skärm är kalibrerad.

Få den på väggen!
Tavlorna är i A3-format vilket motsvarar 29,7 x 42 cm. Ram ingår inte, men vi rekommenderar t.ex. ramen ”Mars” från Gallerix. Eller varför inte hänga upp tavlan med en snygg och stilren posterhängare!

Leverans
Tavlorna skickas med Posten och leveranstiden inom Sverige är normalt 2-4 vardagar.

Klicka här för att titta på doptavlorna i vår webshop!

Personlig födelsetavla / doptavla
4.6 (92.86%) 14 votes