Om du har frågor eller funderingar

är du välkommen att kontakta oss

[email protected]

Vi svarar vanligtvis samma dag!

Personlig födelsetavla / doptavla

Personlig födelsetavla / doptavla


En personlig födelsetavla / doptavla är en uppskattad doppresent och perfekt som gåva till den nyfödda. Det är populärt att ge bort någonting till bebisens nya rum och våra trendiga doptavlor är inte bara en rolig inredningsdetalj till barnrummet utan även ett fint minne som innehåller barnets födelseuppgifter. Det finns flera olika motiv att välja mellan och vi hoppas att du hittar en tavla som faller dig i smaken. I mån av tid kan vi även designa helt unika tavlor efter dina egna idéer och önskemål – hör bara av dig till oss! Det går naturligtvis bra att få våra födelsetavlor som vanliga barntavlor helt utan födelseuppgifter.

Uppgifter vid beställning av doptavla

När du gör en beställning behöver vi veta barnets uppgifter såsom namn, födelsedatum, födelselängd och -vikt samt i vissa fall även födelsetid. Vänligen ange dessa uppgifter i meddelanderutan i kassan. Var noga med att stava rätt och kolla gärna uppgifterna en extra gång innan du beställer, eftersom kundanpassade tavlor är undantagna från bytes- och ångerrätten. Skriv födelsedatumet helst i formatet åååå-mm-dd för att undvika missförstånd. Skulle det vara så att du inte vet barnets födelsetid, -vikt och -längd eller helt enkelt inte vill ha med dessa uppgifter, så går det såklart jättebra att bara ha med namn och födelsedatum. Tavlorna blir minst lika fina och personliga ändå!

Tänk på…
…att utseendet på din färdiga tavla kan skilja sig från produktbilden beroende på hur barnets uppgifter ser ut, till exempel namnets längd. Vi försöker självklart alltid att få en bra balans i bilden genom att placera barnets uppgifter på ett bra sätt. Tänk även på att färgerna på din skärm kan skilja sig lite från verkligheten beroende på hur väl din skärm är kalibrerad.

Få den på väggen!
Tavlorna är i format 30 x 40 cm. Ram ingår inte, men vi rekommenderar till exempel ramen ”Ribba” från Ikea. Eller varför inte hänga upp tavlan med en snygg och stilren posterhängare! Trendig washitejp är ett annat roligt sätt att sätta upp tavlan med – du slipper göra hål i väggen och det blir supersnyggt i barnrummet!

Leverans
Tavlorna skickas med Posten och leveranstiden inom Sverige är normalt 3-5 vardagar.

Frågor?
Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till [email protected]! Vi svarar inom ett dygn (mån-fre).