Om du har frågor eller funderingar

är du välkommen att kontakta oss

[email protected]

Vi svarar vanligtvis samma dag!

Köpvillkor

1. ALLMÄN INFORMATION
1.1 Våra produkter levereras utan ram.
1.2 Färger kan visas olika på olika skärmar och färgerna på din skärm kan därför avvika från färgerna i det färdiga trycket.
1.3 Vid beställning av doptavlor och namntavlor kan utseendet på din färdiga tavla skilja sig från produktbilden beroende på hur barnets personliga uppgifter ser ut, t.ex. längden på barnets namn. Vi placerar namn och eventuella övriga uppgifter alltid så att det blir en bra balans i bilden.

2. BESTÄLLNING
2.1 För att få handla hos oss måste du vara 18 år.
2.2 Vi har inget minsta ordervärde.
2.3 Vid beställning av personligt anpassade tavlor är det viktigt att stavningen och själva uppgifterna är korrekta. Observera att våra personligt anpassade tavlor inte omfattas av bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.

3. PRISER
3.1 Alla priser på webbplatsen anges i svenska kronor och inkluderar gällande moms.

4. FRAKT OCH LEVERANS
4.1 Fraktkostnad tillkommer med 49 SEK för leveranser inom Sverige.
4.2 Våra tryck levereras vanligtvis inom 2-4 arbetsdagar. Leveranstiden är beräknad utifrån postens normala postgång. Tavlor som innehåller personliga uppgifter, kan börja tillverkas när vi har fått alla uppgifter som behövs. Om du är ute i sista minuten och behöver varan snabbt kan du alltid kontakta oss så kan vi försöka skynda på din order.
4.3 Vi debiterar en kostnad på 250 SEK för ej uthämtade/ utlösta paket.
4.4 Vid utebliven leverans ska du återkomma till oss inom 14 dagar från beställningsdatum för att ha möjlighet att reklamera. Därefter har du ingen möjlighet att reklamera saknad vara.

5. BETALNING
För att kunna beställa från oss måste du som kund ha fyllt 18 år. Vi accepterar, enligt svensk lag, inte kreditköp till personer under 18 år. Vi som säljare förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra en Kunds beställning (exempelvis om Kunden uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar).

Vi använder oss av betallösningen Klarna AB (organisationsnummer 556737-0431) och deras betallösen Klarna Checkout. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.
En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura, Klarna konto, kort eller banköverföring. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout. Fullständiga villkor för Klarna Checkout kan läsas här.

Har du handlat mot faktura? Din faktura ut till den mailadress som uppgavs vid beställningen. Du kan även snabbt och smidigt logga in på dina sidor på Klarna.se för att få information om din aktiva faktura.

6. ÅNGERRÄTT
6.1 Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig.
6.2 Vi löser inte ut paket som returnerats mot postförskott eller efterkrav.
6.3 OBS! Undantaget från ångerrätten är kundanpassade varor som till exempel doptavlor och namntavlor.

7. REKLAMATION
7.1 Om varan är trasig så kontakta oss via e-post senast 14 dagar efter leverans. Om försändelsen är skadad vid leveransen ska du omgående göra en reklamation till ditt utlämningsställe samt meddela oss. Skadad eller på annat sätt defekt vara ersätts utan kostnad.

8. HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Uppgifterna som registreras hos www.lia-design.se kommer inte ätt föras vidare till annan part annat än vid eventuell betalningstvist eller om svensk lag kräver det.

ÖVRIGT
Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter.

Lia Design drivs av:
Verena Lüdemann

Rörbäcksnäs 16
78066 Rörbäcksnäs