Köpvillkor

1. ALLMÄN INFORMATION
1.1 Våra produkter levereras utan ram.
1.2 Färger kan visas olika på olika skärmar och färgerna på din skärm kan därför avvika från färgerna i det färdiga trycket.
1.3 Vid beställning av doptavlor och namntavlor kan utseendet på din färdiga tavla skilja sig från produktbilden beroende på hur barnets personliga uppgifter ser ut, t.ex. längden på barnets namn. Vi placerar namn och eventuella övriga uppgifter alltid så att det blir en bra balans i bilden.

2. BESTÄLLNING
2.1 För att få handla hos oss måste du vara 18 år.
2.2 Vi har inget minsta ordervärde.
2.3 Vid beställning av personligt anpassade tavlor är det viktigt att stavningen och själva uppgifterna är korrekta. Observera att våra personligt anpassade tavlor inte omfattas av bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.

3. PRISER
3.1 Alla priser på webbplatsen anges i svenska kronor och inkluderar gällande moms.

4. FRAKT OCH LEVERANS
4.1 Fraktkostnad tillkommer med 39 SEK för leveranser inom Sverige.
4.2 Våra tryck levereras vanligtvis inom 2-4 arbetsdagar. Leveranstiden är beräknad utifrån postens normala postgång. Tavlor som innehåller personliga uppgifter, kan börja tillverkas när vi har fått alla uppgifter som behövs. Om du är ute i sista minuten och behöver varan snabbt kan du alltid kontakta oss så kan vi försöka skynda på din order.
4.3 Vi debiterar en kostnad på 250 SEK för ej uthämtade/ utlösta paket.
4.4 Vid utebliven leverans ska du återkomma till oss inom 14 dagar från beställningsdatum för att ha möjlighet att reklamera. Därefter har du ingen möjlighet att reklamera saknad vara.

5. BETALNING
5.1 Kort – och direktbetalning
logo kort direktbetBetalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

5.2 Faktura
faktura logo

Isamarbete med Payson AB erbjuder vi även möjligheten att betala mot faktura. Betalningsvillkor är 14 dagar och det tillkommer ingen faktureringsavgift. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Det debiteras även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

6. ÅNGERRÄTT
6.1 Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig.
6.2 Vi löser inte ut paket som returnerats mot postförskott eller efterkrav.
6.3 OBS! Undantaget från ångerrätten är kundanpassade varor som till exempel doptavlor och namntavlor.

7. REKLAMATION
7.1 Om varan är trasig så kontakta oss via e-post senast 14 dagar efter leverans. Om försändelsen är skadad vid leveransen ska du omgående göra en reklamation till ditt utlämningsställe samt meddela oss. Skadad eller på annat sätt defekt vara ersätts utan kostnad.

8. HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Uppgifterna som registreras hos www.lia-design.se kommer inte ätt föras vidare till annan part annat än vid eventuell betalningstvist eller om svensk lag kräver det.

ÖVRIGT
Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter.

OM LIA DESIGN
Lia Design drivs av:

Verena Lüdemann
810626-5385

Rörbäcksnäs 16
78066 Rörbäcksnäs

Betygsätt sidan