Om du har frågor eller funderingar

är du välkommen att kontakta oss

[email protected]

Vi svarar vanligtvis samma dag!

Info om köp av namntavla

En namntavla är inte bara ett roligt sätt att dekorera barnrummet i det egna hemmet med utan också en uppskattad och personlig dopgåva eller present till nyfödd. De flesta små bebisar har precis fått eller kommer snart att få ett alldeles eget litet rum och vad passar då bättre än att ge bort en rolig väggdekoration i form av en tavla med barnets namn på! Tavlorna är såklart även perfekta som present till äldre barn, speciellt som namnsdagspresent. Vi hoppas att våra färgglada tavlor ska sprida mycket glädje i barnrummen! Det är även populärt att sätta upp tavlorna på dörren till barnrummet.

Tavlorna finns med ett flertal olika motiv och i olika färgkombinationer för att det ska vara lätt att hitta någonting till just ditt barn. När du gör en beställning vänligen ange barnets namn i meddelanderutan i kassan. Observera att namntavlor är undantagna från bytes- och ångerrätten eftersom de är kundanpassade, så det är extraviktigt att namnet är rättstavat. Om du önskar köpa tavlan utan namn så går det naturligtvis bra att få den som en vanlig barntavla. Kom bara ihåg att skriva in det i meddelanderutan.

Eftersom alla namn ser olika ut och är olika långa så kan utseendet av det färdiga motivet variera, men vi strävar självklart alltid efter att få en bra balans i bilden.

Varje namntavla trycks på matt fotopapper av hög kvalitet och med lång hållbarhet. Formatet är 30 × 40 cm och passar nästan alla standardramar. Ram ingår ej, men vi rekommenderar ramarna ”Ribba” och ”Virserum” från Ikea. Tavlan levereras normalt inom 2-6 vardagar och skickas i en stabil papptub för att undvika transportskador. Om du är ute i sista minuten och behöver tavlan snabbt går det alltid att kontakta oss så försöker vi lösa det!

Om du har frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss!