Om du har frågor eller funderingar

är du välkommen att kontakta oss

[email protected]

Vi svarar vanligtvis samma dag!

Ny doptavla ute i webshopen

Ny doptavla ute i webshopen
2017/12/18 Verena
In Uncategorized
personlig födelsetavla hjalmar

Svartvita tavlor är väldigt populära, så jag tyckte att det var på tiden att ta fram en svartvit doptavla till alla coola tjejer och killar därute! När man väljer namn till sitt barn, så gör man det med största omsorg och man bestämmer sig såklart för det namnet som man tycker är absolut vackrast och som passar bebisen perfekt! Denna doptavla är en liten hyllning till barnets namn – den framhäver det på ett stilrent men samtidigt lekfullt sätt. Denna födelsetavla passar perfekt i barnrum som är inredda i monokrom stil , vilket är väldigt populärt just nu, men den är såklart lika fin i färgglada barnrum, där den svartvita tavlan blir en fin kontrast till alla färger!

När du beställer tavlan kan du välja bort födelseuppgifterna om du vill, så blir det en fin namntavla istället! Eller ersätt dem med valfri personlig text! Det går även bra att få tavlan i andra färger än svart och vitt. Det är bara att meddela eventuella önskemål i samband med din beställning!

Om du är ute efter en doppresent, en gåva till en liten nyfödd eller helt enkelt vill piffa upp där hemma, så besök min webshop!