Om du har frågor eller funderingar

är du välkommen att kontakta oss

[email protected]

Vi svarar vanligtvis samma dag!

4.9/5 - (7 votes)

Tavla med födelseuppgifter >>> Upptäck vårt utbud

Tavla med födelseuppgifter >>> Upptäck vårt utbud
2020/01/01 Verena
tavla med födelseuppgifter

Tavla med födelseuppgifter

En tavla med födelseuppgifter är den perfekta presenten till dopet, namngivningen eller födelsen. I min webshop hittar du många olika varianter och vilken tavla du än väljer så blir den helt unik genom att jag fyller i barnets namn, födelsevikt och -längd, födelsedatum och oftast även födelsetiden.

En födelsetavla är inte bara ett fint minne utan även en rolig och personlig inredningsdetalj till bebisens rum och brukar även uppskattas mycket av föräldrarna. Så om du är på jakt efter en doppresent eller helt enkelt vill ge bort någonting roligt till en alldeles ny liten människa, så har du hittat rätt!

En tavla med födelseuppgifter till väggen där hemma

Men du behöver såklart inte ge bort tavlan som present, det går alldeles utmärkt att köpa en som ska pryda väggen där hemma! Många köper en födelsetavla till barnrummet hemma för att alltid komma ihåg lilla skattens födelsevikt och -mått samt födelsetiden och för att bli påmind om en av de finaste stunderna i livet! Då får du chansen att välja just den tavlan som du och ditt barn tycker allra mest om! Kanske en med ugglor eller elefanter eller någonting helt annat! Och kom ihåg att det även går bra att beställa tavlor utan barnets uppgifter – perfekt om du bara vill ha en vanlig barntavla!

Färgval

Även om det finns många olika färgkombinationer i min webshop, så kan det förstås ibland vara så att du inte hittar någon födelsetavla i färger som matchar barnets rum. Pastelliga färger passar bra i de allra flesta barnrum, men om man ändå är osäker, så rekommenderar jag att välja en trendig svartvit tavla. Den matchar allt och blir en härlig kontrast till barnrummets alla färger. Och om du önskar andra färgkombinationer än dem du hittar i webshopen, så kan jag i mån av tid skapa en tavla helt efter dina önskemål! Maila gärna till [email protected] och meddela dina färgidéer, så ska jag se om jag kan hjälpa dig!

Besök gärna min webshop och scrolla igenom utbudet! Jag hoppas att du hittar en tavla med födelseuppgifter du gillar och som passar just det barnet som ska få den. Nedan hittar du några exempel!

4.9/5 - (7 votes)